Status report: 8% has been georeferenced

We’re shifting gears with Maps in the Crowd. Over 500 maps are now georeferenced, meaning that 8% has been done. With an ever shifting top ten, it’s exciting to see that many contributors are working hard to reference our collection of old maps. In the coming days we will inform you about a part of our collection that you are currently working on. You can expect a few blogposts about some interesting maps and a short movie to invite even more people to join our project.

Again, keep up the good work!

Kleine banner voor onder bericht 1

3 gedachten over “Status report: 8% has been georeferenced

  1. Graag meer keuze aan te verwerken mappen via de knop “Try another map”.
    Nu komen er steeds dezelfde (ca 15 stuks) ter beschikking met een hoge moeilijkheidsgraad.

      • Zou fijn zijn als kaarten die zeg maar 20-50 keer door iemand zijn ‘weggeklikt’ achteraan in de rij kunnen aansluiten. Hopelijk zijn er dan tegen de tijd dat we er weer aan toe zijn meer overzichtskaarten beschikbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.