1. Home
  2. Handleiding Universiteit Leiden Videoportal
  3. 8. Video’s delen
  4. Video’s terugtrekken (onpubliceren)

Video’s terugtrekken (onpubliceren)

Het kan voorkomen dat je een video niet meer wilt delen. In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe je een video weer terug kunt trekken.

  • Klik in het gebruikersmenu op ‘My Media’.

  • Selecteer de video’s die je wilt terugtrekken door vinkjes te plaatsen in het hokje links naast de video (in het voorbeeld aangegeven met pijltjes).

  • Klik op het actiemenu (‘Actions’) aan de rechterkant van de ‘My Media’-pagina.
  • Klik in het actiemenu op ‘+ Publish’. | NB: onpubliceren gaat via dezelfde menuoptie als publiceren!

  • Haal het vinkje weg bij het kanaal waar je jouw video wilt onpubliceren.
    • OF klik op ‘Private’ om jouw filmpje in een keer alleen voor jezelf zichtbaar te maken.

  • Klik op ‘Save’ om je instellingen op te slaan. | NB: Als je voor ‘Private’ heb kozen of je hebt jouw video uit het enige kanaal gehaald waar het gepubliceerd stond, krijg je de onderstaande melding:

  • Klik op ‘Ok’ om te bevestigen.

  • Als het terugtrekken van jouw video is gelukt verschijnt er een groene informatiebalk.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?